5 saker att göra när du har tråkigt!

Vi alla har ju tråkigt ibland, och det är ofta svårt att komma på saker att göra. Det finns ju hur många sådana här listor som helst, men jag tänkte ändå dela med mig av mina tips:

  1. Ha ett hemma-spa! Det är alltid lika mysigt att tappa upp ett bad, kanske släppa i någon badbomb, fixa naglarna, lyssna på lite avslappnande musik, lägga ansiktsmask- ja, du bestämmer!
  2. Gör någon DIY! Googla bara på ”DIY” och bli inspirerad! Du kan bland annat fixa förvaring till ditt skrivbord, göra en egen Body Scrub eller varför inte dekorera ditt trista iphone-skal?
  3. Testa nya frisyrer! Sök på internet efter någon fläta du länge velat prova, eller kanske bara på: Snygga frisyrer steg för steg”? Är det någon frisyr som du alltid velat lära dig, men aldrig riktigt tagit dig tid till det? Då är det ju ett perfekt läge nu när du inte har något annat att göra!
  4. Baka något! Att baka har varit ett av mina största intressen väldigt länge, och det behöver inte alls vara så komplicerat! Det kan räcka med att göra lite muffins av det du har i skafferiet, eller kanske en kladdkaka med frysta hallon på toppen? Gränserna är oändliga, varför inte gör om någon detalj i ett klassiskt basic-recept och skapa ett helt nytt bakverk?
  5. Ha ett serie-maraton! Att sitta i timmar och kolla på serier är lika kul att göra tillsammans med vänner som att göra själv. Ta fram kuddar och filtar, ladda upp med snacks och sätt på din absoluta favoritserie! Några tips på serier: Pretty little liars, Modern family eller Make it or brake it.

Detta var mina 5 tips på saker att göra när du har tråkigt, hoppas att ni fick lite inspiration och så ses vi i nästa inlägg. Ha det bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s